Vrijwilligers

 

Heb je zin om een bijdrage te leveren aan dit leuke kleinschalige festival? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen of die tijdens het festival zin hebben hun handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan verspreiding van flyers en affiches, opbouw /afbouw, kaartverkoop, gastvrouwen en -heren.

Wij zorgen voor eten en drinken (consumptiebonnen) en gratis toegang tot voorstellingen en het avondprogramma. Met elkaar maken we er een ontspannen festival van met veel gezelligheid!

Begin september ontvang je informatie over waar en wanneer je verwacht wordt en wat je kan doen tijdens Festival Oeverloos.

 

EHBO-ers / BHV-ers

Heb jij een EHBO-diploma of ben je BHV-er? Kom dan ons team versterken! We zoeken een of meerdere EHBO-ers / BHV-ers die op het festivalterrein, en op afroep op andere locaties, waken over de gezondheid van de bezoekers. Ervaring als EHBO-er / BHV-er is noodzakelijk.

Aanmelden als vrijwilliger

  Welke dag / dagen kan en wil je helpen?
  Op- en afbouw:
  Wo. 16 septemberDo. 17 septemberMa. 21 september

  Tijdens het festival:
  Vr. 18 septemberZa. 19 septemberZo. 20 september

  Waar?

   

  De centrale locatie is Het Koelhuis,
  Coenensparkstraat 1, Zutphen.

   

   

  Geniet na je voorstellingen hier van een hapje of drankje met andere Oeverloos-bezoekers. Elke avond is er muziek in Het Koelhuis en komen de artiesten na hun voorstellingen bij elkaar. Samen maken we er zwoele zinderende avonden van!