Vrijwilligers

 

Heb je zin om een bijdrage te leveren aan dit leuke kleinschalige festival? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen of die tijdens het festival zin hebben hun handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan verspreiding van flyers en affiches, opbouw /afbouw, kaartverkoop, gastvrouwen en -heren.

 

EHBO-ers / BHV-ers

Heb jij een EHBO-diploma of ben je BHV-er? Kom dan ons team versterken! We zoeken een of meerdere EHBO-ers / BHV-ers die op het festivalterrein, en op afroep op andere locaties, waken over de gezondheid van de bezoekers. Ervaring als EHBO-er / BHV-er is noodzakelijk. We bieden een kleine vergoeding.

Wij zorgen voor eten en drinken (consumptiebonnen) en gratis toegang tot voorstellingen en het avondprogramma maar vooral ook voor een relaxte sfeer en veel gezelligheid.

Aanmelden als vrijwilliger

Waar?

 

De centrale locatie is Het Koelhuis,
Coenensparkstraat 1, Zutphen.

 

 

Geniet na je voorstellingen hier van een hapje of drankje met andere Oeverloos-bezoekers. Elke avond is er muziek in Het Koelhuis en komen de artiesten na hun voorstellingen bij elkaar. Samen maken we er zwoele zinderende avonden van!