Veelgestelde vragen over Festival Oeverloos

Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Zijn de passe-partouts voor zaterdag 19 en zondag 20 september uitverkocht?

Nee, het passe-partout met de datum vrijdag 18 september geldt voor alle dagen en is dus ook geldig voor zaterdag 19 en zondag 20 september. Het festival begint namelijk op vrijdag 18 september.

Zijn alle voorstellingen op vrijdag avond gratis te bezoeken?

Nee, voor de voorstelling van muziektheater BOT op 18 september om 20.00 uur, is een ticket nodig. Dat ticket kan je los bestellen, of door een passe-partout inclusief BOT te kopen.
Dat kan via: https://12tickets.nl/hetkoelhuis/

Kan ik met een passe-partout zonder meer naar elke voorstelling?

Met een passe-partout kun je elke voorstelling bezoeken en heb je voorrang bij het kiezen van tijden van de voorstellingen. Daarom krijgen passe-partouthouders een mail om vooraf een keuze te maken. Zij krijgen na hun keuze bericht over wanneer zij hun gereserveerde kaartjes op kunnen halen.

Kan ik met een passe-partout drie keer naar dezelfde voorstelling?

Nee, omdat het aantal plekken bij elke voorstelling beperkt is, geeft een passe-partout recht op één kaartje per type voorstelling. Wil je een voorstelling toch meer keer zien, koop dan een extra los kaartje (zolang de voorraad strekt). Tijden waarop je losse tickets kunt halen vind je hier op de website.

Hoe kan ik een kaartje voor een losse voorstelling kopen als ik geen passe-partout wil?

Voor muziektheater BOT (op vrijdag, zaterdag of zondag) koop je online een ticket. Dat kost € 10,00. Daarmee kun je rechtstreeks naar de locatie van de voorstelling. Je ticket wordt daar gescand.

 

Voor Joris Linssen&Caramba (zaterdagavond) koop je online een ticket. Dat kost € 7,50.

Dit ticket wissel je eerst in voor een toegangskaartje. Dat heeft te maken met de locatie aan de haven. Je haalt je ticket af in Het Koelhuis op één van de volgende tijden:
Vrijdag: 18.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 16.00 uur en 19.00 – 21.00 uur.

 

Losse kaartjes voor de andere voorstellingen kosten € 5,00. Deze kun je halen en betalen op volgende tijden in Het Koelhuis:
Vrijdag: 18.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 16.00 uur en 19.00 – 21.00 uur
Zondag 11.00 – 16.00 uur

 

Alle voorstellingen en tijden vind je in het programmaboekje.

Is het veilig om naar het festival te komen?

Ja. Bij elke voorstelling zie je aanwijzingen om afstand te houden van elkaar. Ook zijn er begeleiders ter plekke. Wij verzoeken je vriendelijk hun aanwijzingen op te volgen.

Neem als je kunt een eigen kussentje of kleed mee om op te zitten. Ook kan je bij de ticketverkoop een Festival Oeverloos kussentje kopen. Houd rekening met en afstand van elkaar. Ook zo verkleinen we weer het risico op Corona!

Heb je nog andere vragen, laat het ons dan weten!