Informatie

 

Festival Oeverloos vindt plaats in het wonderschone stroomgebied van de IJssel in Zutphen. Dit is de 2e editie nadat Deventer van 17-19 augustus 2017 het toneel vormde van het festival.

 

Programma

Het programma is verdeeld in een festivalroute (12.00-18.00 uur) en een avondprogramma (21.00-24.00 uur). De voorstellingen van de festivalroute zijn, op een enkele uitzondering, zaterdag en zondag op hetzelfde tijdstip te zien. Het avondprogramma op vrijdag is voor iedereen toegankelijk, op zaterdag voor iedereen met passe-partout te bezoeken.


Festivalroute

De festivalroute loopt door het prachtige buitengebied van de IJssel en voert je langs acht mooie en intieme theater-, circus-, dans- en zangvoorstellingen. Alle activiteiten en voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. De route gaat over verharde en onverharde paden. De totale lengte van de route bedraagt ongeveer vijf kilometer.

 

Avondprogramma

Het avondprogramma staat in het teken van livemuziek. Het avondprogramma vindt plaats op het centrale festivalterrein Het Koelhuis.