TAMTAM ‘The Tube’

 

The Tube is letterlijk een kijkbuis: een eenpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm.

Aan een kant van de buis wordt gespeeld en aan de andere kant wordt de kijker getrakteerd op visuele scènes van 2 minuten met eigen soundtrack en een verrassende wending. Beeldend miniatuurtheater zonder tekst in een unieke theatermachine die de kijker even meeneemt naar een andere wereld.

The Tube is TAMTAM’s reactie op alle onmogelijkheden van theater op dit moment. Ontwikkeld toen in maart alle internationale tournees werden afgezegd. Het gezelschap zat niet bij de pakken en gebruikte de Corona-beperkingen juist als een uitdaging.

Internationaal

TAMTAM objektentheater reist al meer dan 40 jaar over de wereld (inmiddels 34 landen) met voorstellingen die een cross-over zijn tussen theater, beeldende kunst, muziek en vaak video. Hun voorstellingen zijn normaalgesproken veel groter maar ze hebben nu gekozen voor deze kleine schaal om toch hun bijzondere vorm van theater te laten zien.

kijk hier op Youtube