Vrijwilligers

 

Heb je zin om een bijdrage te leveren aan dit leuke kleinschalige festival? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen of die tijdens het festival zin hebben hun handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan verspreiding van flyers en affiches, opbouw /afbouw, kaartverkoop, gastvrouwen en -heren.

 

EHBO-ers / BHV-ers

Heb jij een EHBO-diploma of ben je BHV-er? Kom dan ons team versterken! We zoeken een of meerdere EHBO-ers / BHV-ers die op het festivalterrein, en op afroep op andere locaties, waken over de gezondheid van de bezoekers. Ervaring als EHBO-er / BHV-er is noodzakelijk. We bieden een kleine vergoeding.

 

Wij zorgen voor eten en drinken (consumptiebonnen) en gratis toegang tot voorstellingen en het avondprogramma maar vooral ook voor een relaxte sfeer en veel gezelligheid.

 

Aanmelden kan via info@festival-oeverloos.nl.

Waar?

 

De centrale locatie is Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, Zutphen.

Nadat je één of meerdere voorstellingen hebt bezocht, kun je hier neerstrijken voor een hapje of drankje. Maar dat niet alleen. Elke avond is er muziek in Het Koelhuis en komen de artiesten na hun voorstellingen bij elkaar. Samen maken we er zwoele zinderende avonden van!

 

Wil je meer weten?
Klik hier om je bij onze Whatsapp groep te voegen!

 

Tickets

 

Bestel hier je passe-partout voor alle voorstellingen op zaterdag en zondag! Losse kaarten voor een voorstelling koopt je tijdens het festival bij de ticketbalie in Het Koelhuis.