Zangproject o.l.v. Inga Schneider

Op het eerste Oeverloos festival in 2017 was het klassieke en theatrale zangproject onder leiding van Inga Schneider een van de meest besproken ervaringen.

Alle reden haar voor dit jaar terug te vragen. Inga zingt mee en begeleidt zangers in Capella Amsterdam; een professioneel koor dat in 2016 door de New York Times werd onderscheiden als de beste klassieke kooropname ter wereld.

 

Er wordt in Zutphen gewerkt met (gevorderde) amateurzangers die binnen een week niet alledaags klassiek repertoire leren en vervolgens deze liederen in een theatrale setting uitvoeren. Inga verricht wonderen door deze groep tot grote hoogte in emotionaliteit en samenzang op te stuwen. Het koor wordt begeleidt door twee professionele musici. Juul Beerda op accordeon en Fleur Dikken op cello. Er is nog een mogelijkheid om je op te geven voor dit koor.

za 21 / zo 22

aanvang om 13.20 uur, 15.50 uur en om 17.15 uur.

Duur: 20 minuten

Het koor zingt bij Rozenkwekerij De Wilde, Hoveniersweg 12 in de Hoven.

Waar?

 

De centrale locatie is Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, Zutphen.

Nadat je één of meerdere voorstellingen hebt bezocht, kun je hier neerstrijken voor een hapje of drankje. Maar dat niet alleen. Elke avond is er muziek in Het Koelhuis en komen de artiesten na hun voorstellingen bij elkaar. Samen maken we er zwoele zinderende avonden van!

 

Wil je meer weten?
Klik hier om je bij onze Whatsapp groep te voegen!

 

Tickets

 

Bestel hier je passe-partout voor alle voorstellingen op zaterdag en zondag! Losse kaarten voor een voorstelling koopt je tijdens het festival bij de ticketbalie in Het Koelhuis.