Theaterproject o.l.v. Norbert Busschers: de volkstuin

In de toenmalige DDR vormden moestuintjes een belangrijke verworvenheid die door de regering geschonken werd om de niet al te verwende burger wat variatie en luxe op tafel te gunnen. Moestuintjes zijn echt de trots van hun gebruikers maar er zijn er ook die langzaam verworden tot een rommeltje waar onder het toeziend oog van diverse kabouters alleen nog maar geluierd en gedronken wordt. In deze voorstelling zitten twee families naast elkaar die heel andere ideeën hebben over het nuttig maken van hun landje.

Norbert Busschers is voormalig artistiek leider van Theater Gajes en speelde op buitenfestivals door heel Europa. Sinds kort zet hij deze kennis in om jonge spelers te begeleiden in het buiten acteren. Daar sta je in heel nauw contact met je publiek.

 

Za 21  / Zo 22

Aanvang: 13.00 uur,  14.50 uur en 16.00 uur

Duur: 25 minuten

Museum Boer Kip, Oude Touwbaan 24-26 in de Hoven.

Na afloop benieuwd naar het museum Boer Kip? Voor een gereduceerd tarief van €2 bezoek je het museum.

Waar?

 

De centrale locatie is Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, Zutphen.

Nadat je één of meerdere voorstellingen hebt bezocht, kun je hier neerstrijken voor een hapje of drankje. Maar dat niet alleen. Elke avond is er muziek in Het Koelhuis en komen de artiesten na hun voorstellingen bij elkaar. Samen maken we er zwoele zinderende avonden van!

 

Wil je meer weten?
Klik hier om je bij onze Whatsapp groep te voegen!

 

Tickets

 

Bestel hier je passe-partout voor alle voorstellingen op zaterdag en zondag! Losse kaarten voor een voorstelling koopt je tijdens het festival bij de ticketbalie in Het Koelhuis.