sep 05 2019

Stem op Festival Oeverloos

Festival oeverloos kan van de provincie Gelderland een subsidie krijgen van €10.000 euro! Deze subsidie kunnen wij toevoegen aan het budget voor festival oeverloos. Maar niet zonder jullie hulp!

Wij hebben 75 handtekeningen nodig als we die subsidie willen krijgen.

 

Wat moet je doen?

Ga naar de site: https://cultuurenerfgoed.gelderland.nl/Beheer/Registraties/377263.aspx?t=Registreren en laat je even registeren, je hoeft alleen je voornaam, achternaam en je emailadres in te vullen. Verder moet je nog even de algemene voorwaarde accepteren en bewijzen dat je geen robot bent. Je krijgt een mail met een link waarmee je een wachtwoord aanmaakt.

 

Nu je een account hebt aangemaakt, kunnen we gaan stemmen. Log in op de website van cultuur en erfgoed Gelderland en ga naar doe mee (https://cultuurenerfgoed.gelderland.nl/doe+mee/stemmen/default.aspx). Vervolgens klik je op stemmen.

 

 

Wij willen je alvast bedanken voor het stemmen op festival oeverloos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Post